Preinscripció escolar al PFI-PTT en Auxiliar de Vivers i Jardins d’Altafulla

Les sol·licituds s'han de presentar del 10 al 21 de maig de manera presencial al centre de formació Aldara, que s’ubica al carrer Boga 4 de Baix a Mar

 27 ABRIL 2021


Ajuntament d'Altafulla

Ja es coneixen les dates de preinscripció per als programes de formació i inserció (PFI) laboral. En el cas d’Altafulla es tracta del Pla de Transició al Treball (PTT) en Auxiliar de Vivers i Jardins que es desenvolupa al centre de formació Aldara, que s’ubica al carrer Boga 4 de Baix a Mar.

Les sol·licituds de preinscripció s'han de presentar del 10 al 21 de maig. La documentació acreditativa que justifica les prioritats de cada alumne s'han de presentar abans del 21 de maig i s’han de tramitar de manera presencial en el mateix centre. 

Segons ha subratllat la regidora d’Educació, Gemma Maymó, és molt important respectar les dates perquè totes les sol·licituds que es presentin fora d'aquest termini perdran qualsevol prioritat que tinguin a l'hora d'obtenir la plaça.

Els programes de formació i inserció són voluntaris i estan adreçats als joves que compleixin com a mínim 16 anys d'edat i com a màxim 21 en l'any d'inici del programa, que hagin deixat l'educació secundària obligatòria (ESO) sense obtenir-ne el títol i que, en el moment d'iniciar els programes, no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.

En el PTT d’Altafulla l’alumne/a aprendrà a preparar el terreny i el substrat per a la implantació i producció del material vegetal, sembrar, plantar o trasplantar cultius, tasques de producció de planta en viver, a muntar i desmuntar treballs de decoració floral, i realitzar la neteja i cura de zones enjardinades, entre d’altres.

El PTT a Altafulla és un programa organitzat en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla. Per a més informació, us podeu posar en contacte amb el centre, al 977 651 085, i al correu electrònic e3960055@xtec.cat

 

Tríptc informatiu.

Calendari de preinscripció PTT Altafulla.

Web Departament d'Educació.