Obertes les inscripcions per a la 5a edició de la Cursa de Tardor 1 de Novembre d’Altafulla

Una part de les inscripcions es destinaran a l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath)

 19 SETEMBRE 2019


Atletes d'Altafulla

La Cursa de Tardor d’Altafulla, que organitzen els Atletes d’Altafulla i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, ha obert el període d’inscripcions de cara a la prova de l’1 de novembre. La iniciativa arriba enguany a la 5a edició i ho celebra amb l’objectiu de mantenir la progressió que ha tingut des de la primera cursa.

Per tercer any consecutiu, la cursa serà puntuable per a la Lliga Trail TgnNord amb un límit d’inscripcions tancat als 275 participants. Les inscripcions es poden fer mitjançant els portals web www.athleticevents.net i www.atletesaltafulla.com. El preu de la inscripció serà de 12 € fins al 20 d’octubre, i del 21 d’octubre al 29 i el mateix dia de la cursa, de 15 €.

La recollida de dorsals es farà el dimecres 31 d'octubre a la botiga Athleticevents – Tarragona (Rambla Francesc Macià, 5) i el mateix dia de la prova entre les 8h i les 9:30h al punt de sortida. El preu inclou la bossa del corredor que compta amb samarreta de record i botifarrada per tots els participants, i un val 2x1 a Aquum Spa.

En la vessant solidària, com ja s’ha fet en anteriors edicions, de totes les inscripcions formalitzades, 1 € anirà destinat a l'Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). L’organització també recorda que es pot fer una aportació voluntària de 10 € amb el dorsal 0.

La Cursa de Tardor se celebra cada 1 de novembre, amb sortida a les 10h des del castell d’Altafulla. El recorregut és de 10 km, passant per llocs emblemàtics com la desembocadura del Gaià, el castell de Tamarit, la platja d’Altafulla, els espais protegits de la desembocadura del Gaià i la Muntanya de Sant Antoni.

Tot per senderons i camins d’entre diferents tipus de vegetació. Un recorregut espectacular que finalitza a l'Ermita de Sant Antoni, i que, a més, forma part de la Lliga de curses Trail Tarragona Nord.