La Copa Catalana de trial celebra aquest diumenge 14 d'abril la segona parada a Altafulla

Els millors especialistes del món de trial estaran de nou a les Eres del Castell i al Parc del Comunidor

 09 ABRIL 2019


Ajuntament d'Altafulla

Aquest diumenge 14 d'abril se celebra la segona prova de la Copa Catalana de Trial a Altafulla, en la tercera edició d'aquest campionat en aquest paratge màgic de les Eres del Castell i el Parc del Comunidor. Després de l'espectacular estrena de la competició amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, dins del Cycling Week Bcn (veure'n vídeo resum), aquesta serà la primera prova també per les categories inferiors amb la Kids Cup.

Els millors especialistes del món de trial estaran de nou al municipi, exhibint-se per unes zones espectaculars en terreny natural al Parc del Comunidor i artificials davant del castell d'Altafulla, amb novetats respecte anteriors edicions. Durant la jornada, a més, hi haurà sortejos i bar a càrrec del club organitzador Bikepark Costa Daurada Torredembarra.

També es recorda als equips que es pot reservar espai de Paddock abans de divendres 12 d'abril a les 12h escrivint al correu electrònic. Les inscripcions es poden realitzar fins a la mitjanit de dijous.

Després de la prova de Barcelona, el liderat de la Copa Catalana (consulta'n el calendari complet) va anar pel francès Nicolas Vallée i per la madrilenya Vera Barón a les respectives categories masculina i femenina. Les primeres posicions a les altres categories a la general després de Barcelona són per:

    Màster: Albert Lopez (Castellar del Vallès)
    R1: Alan Rovira (Castellar del Vallès)
    R2: Jordi Tulleuda (Taradell)
    R3: Laia Esquís (Òrrius)

Tota la informació, classificacions i inscripcions, a la web de la Copa Catalana de Trial.