La 38a Festa de l’Olla d’Altafulla i Dia de l’Arbre se celebrarà aquest diumenge 17 de març

Els tiquets es posaran a la venda aquest dimecres 13 de març i la plantada d’arbres s’emplaçarà enguany al Parc de Clot de Torrell

 12 MARç 2019


Ajuntament d'Altafulla

La 38a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla tindrà lloc aquest diumenge 17 de març, com és tradicional al Parc del Comunidor. La celebració compartirà la jornada amb el Dia de l’Arbre, tal i com s’ha celebrat en les últimes edicions.

El Parc del Comunidor es convertirà a partir de les 14h en un autèntic bullici de gent per tastar l’Olla d’Altafulla on des de la regidoria de Festes es preveu que es reparteixin unes 250 racions d’aquest plat típic altafullenc, com s’ha produït en les passades edicions.

L’elaboració d’aquest àpat va a càrrec de la Brigada Municipal i l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla. L’Olla està feta a partir de cigrons, patates, conill, pollastre i costella de porc. La seva particularitat és el valor afegit d'un tipus de salsa de romesco que només coneixen els que la cuinen. Els tiquets es posaran a la venda aquest dimecres 13 de març a un preu de 4€ a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, al Forn Martí i a l’Estanc Pijuan. Cal que els assistents portin plats, gots i coberts.

La jornada de diumenge s’iniciarà a les 10 del matí a l’Era del Castell amb una bicicletada popular a càrrec de la Penya Ciclista d’Altafulla, que acabarà amb una plantada d’arbres al Parc de Clot de Torrell, cantonada amb carrer Marquès de Tamarit, i un refrigeri per commemorar el Dia de l’Arbre. L’acte comptarà amb la col·laboració de Garden Gaià - Grup La Rasa.

Programa