L’Ajuntament d’Altafulla posa en marxa l’aplicació eBando

Permet la transmissió de bans i avisos municipals de manera ràpida, instantània i còmode, i complementa altres canals d’informació municipals amb l’objectiu d’arribar a més públics

 14 FEBRER 2020


Ajuntament d'Altafulla

L’Ajuntament d’Altafulla ha posat en marxa l’aplicació eBando, una app que permet transmetre la informació que genera el municipi d’una manera ràpida, instantània i còmode amb l’objectiu de complementar altres canals d’informació municipals i arribar al màxim nombre de persones possible.

L’aplicació eBando és totalment gratuïta per a iOS i Android i només cal descarregar-se-la entrant a Apple Store o Play Store, cercar eBando i instal·lar-la al dispositiu mòbil. Un cop descarregada, només caldrà buscar al cercador “Altafulla” i a partir d’aquell moment, els usuaris rebran els bans i avisos de forma immediata i còmoda. També es pot descarregar a través d’un codi QR. 

També es poden consultar les publicacions sense necessitat de descarregar-se l’aplicació, des de qualsevol dispositiu a l’enllaç https://app.ebando.es/channel/altafulla. En aquest cas però, no es rebran les notificacions.

L’eBando d’Altafulla inclou els bans i avisos municipals, l’Agenda d’activitats de tot el mes i les incidències que es puguin generar en el dia a dia a la vila. La informació es distribueix en diferents etiquetes com ara Animals, Cultura, Esports, Festes, Gent Gran, Hisenda, Informació General, Medi Ambient, Obres i Urbanisme, Platges, Turisme i Via Pública. 

El regidor de Comunicació, Daniel Franquès, ha avançat que la intenció en un futur és ampliar l’aplicació i activar la bústia de suggeriments i d’incidències perquè la ciutadania traslladi les seves peticions a través d’aquesta eina. 

L'aplicació també permet subscriure't al canal mitjançant el correu electrònic fent la petició a l'adreça https://app.ebando.es/channel/altafulla/mailer; així com també inscriure's al format RSS a https://app.ebando.es/api/v1/rss/altafulla.

Per facilitar a tots els altafullencs i les altafullenques la seva descàrrega, aquí us deixem el codi QR que permetrà la descàrrega directa i que us enllaçarà amb l’aplicació.