Inscripcions obertes per al 26è 3x3 de bàsquet a Altafulla

Se celebrarà al Pavelló Municipal d’Esports els dies 8, 9 i 10 d’agost a la tarda

 24 JULIOL 2019


Club Bàsquet Altafulla

Tot preparat per la 26a edició del 3x3 de Bàsquet d'Altafulla que enguany se celebrarà els dies 8, 9 i 10 d'agost, al Pavelló Municipal d’Esports.

El torneig inclou les categories Mini (nascuts fins el 2008); Bàsquet (nascuts del 2000 al 2007), i Sènior (nascuts a partir del 1999). Els equips participants han d’estar formats per quatre jugadors.

Des de l’organització, a càrrec del Club Bàsquet Altafulla, sota l’aixopluc del projecte Bàsquet Baix Gaià, i el Bàsquet Torredembarra, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, apunten que les categories “són orientatives”, ja que dependrà del número d’equips inscrits. Amb tot, apunten que s’arribi als 120 participants, i que la dona en sigui una representació destacada com en les anteriors edicions.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden tramitar presencialment a l’Oficina de Turisme de Baix a Mar, a la plaça dels Vents, o bé, per correu electrònic a cbaltafulla@gmail.com.

El formulari d’inscripció el podeu trobar a www.cbaltafulla.cat. El preu per equip és de 35 €, amb pagament anticipat; i de 40 €, el mateix dia de l’inici del campionat, de 16:30 a 17:00 hores.