Els Punts d'Informació Juvenil de la zona TRAC organitzen la sortida a Port Aventura el pròxim 19 d’octubre

Per inscriure's, us podeu adreçar al PIJ d’Altafulla, a l’Era de l’Esteve al carrer de les Bruixes, de dilluns a divendres, de 17 a 19h; i també per correu electrònic

 18 SETEMBRE 2019


Zona TRAC

El dissabte 19 d’octubre es durà a terme la sortida a Port Aventura dels municipis de la Zona TRAC, conformada pels ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, la Riera de Gaià, Altafulla i Creixell. A la sortida hi poden participar els joves amb edats compreses entre els 12 anys (o que els compleixen durant aquest 2019) i els 25 anys.

El preu de les entrades és de 29 € fins a 17 anys i 39 € per als majors d’edat. L’autocar i el monitoratge seran finançats a través dels Plans Locals de Joventut dels respectius municipis, que compten amb el suport de la Direcció General de Joventut.

L’activitat, que es durà a terme coincidint amb les dates en què el parc està tematitzat amb motiu de la festivitat de Halloween, està emmarcada en el Projecte de Dinamització que els municipis desenvolupen gràcies a un conveni de col·laboració que han signat entre ells i amb el Consell Comarcal del Tarragonès.

L’objectiu és fomentar la participació i la interrelació del jovent, així com l’optimització dels recursos disponibles com a resultat del treball en xarxa.

Per participar a la sortida, cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de referència, fins al dijous 10 d’octubre, i allà es posarà a disposició de les persones interessades la informació i la documentació necessària per formalitzar la inscripció.

En el cas dels joves altafullencs i altafullenques, us podeu adreçar al PIJ d’Altafulla, a l’Era de l’Esteve, carrer de les Bruixes, s/n, de dilluns a divendres, de 17 a 19h; i al correu electrònic.