Els delictes es redueixen un 6 % a Altafulla en els últims dotze mesos

El conseller d'Interior, Miquel Buch, presideix la Junta Local de Seguretat

 31 OCTUBRE 2018


Ajuntament d'Altafulla

El conseller d’Interior, Miquel Buch, va presidir el passat 31 d’octubre la Junta Local de Seguretat d’Altafulla, on es va reunir amb l’alcalde del municipi, Fèlix Alonso, així com amb els màxims responsables dels cossos de seguretat i emergències, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil. La sessió va servir per analitzar l’estat i les problemàtiques en matèria de seguretat de la vila.

El titular d’Interior va posar en valor el descens d’un 6% en els delictes al municipi i l’augment de les detencions en un 33%. En aquest context, el conseller Buch va destacar “les bones dades de seguretat i la magnífica col·laboració entre els cossos policials, Policia Local i Mossos d’Esquadra”, al mateix temps que va felicitar l’Ajuntament d’Altafulla per haver aprovat el Pla Local de Seguretat pels anys 2018-2021. Per la seva banda, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, va valorar molt positivament la reunió, en què va recordar que “Altafulla és un poble segur i tranquil, que continua sent un dels municipis de Catalunya que està per sota de les dades delinqüencials”.

La reunió, que es va celebrar a la sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla, també va comptar amb la participació del primer tinent d’Alcalde, Pere Gomés, del director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí, del director dels Serveis Territorials del departament d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, i del sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, entre d’altres representants polítics i policials. Abans de l’inici de la junta, el conseller d’Interior, Miquel Buch, va dedicar unes paraules al consistori i va signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament d’Altafulla.