Del 13 al 17 de maig, període de preinscripcions a l’Escola Municipal de Música i al Pla de Transició al Treball en Viver i Jardins

Tota la documentació necessària per fer els tràmits es pot descarregar a l'apartat d'Educació

 07 MAIG 2019


Ajuntament d'Altafulla

L’Ajuntament d’Altafulla ha obert el període de preinscripcions per al curs 2019-2020 de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla. Les famílies poden presentar les sol·licituds del 13 al 17 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 14h al registre del consistori, a la plaça del Pou. Els requisits per a l’admissió són tenir com a mínim 5 anys el 31 de desembre de l’any en curs i que la unitat familiar no tingui rebuts pendents amb l’Escola de Música. Els empadronats a Altafulla, tindran 10 punts per a la puntuació final. Per a alumnes de 5 a 17 anys, cal tenir la unitat familiar empadronada a Altafulla i els alumnes a partir dels 18 anys han d’estar empadronats al municipi.

Per a inscriure’s, cal portar la sol·licitud de preinscripció formalitzada i la documentació obligatòria, una informació que es pot consultar al web municipal www.altafulla.cat. L’entrada dels alumnes a partir dels 13 anys vindrà determinada per l’oferta de places d’instruments sol·licitats. Quant als alumnes que vinguin d’una altra escola de música i que vulguin accedir a partir del nivell de segon, hauran de fer una prova de nivell i presentar el certificat dels cursos que han realitzat.

Les llistes amb el barem es publicaran el 30 de maig i les reclamacions podran fer-se del 31 de maig al 5 de juny. El sorteig es farà el 7 de juny a les 9:30 a la sala de plens de l’Ajuntament, i la llista d’admesos es publicarà el 10 de juny.  Del 17 al 19 de juny, es podran fer les matriculacions directament a l’Escola Municipal de Música.

Pel que fa al Programa de Transició al Treball (PTT) en Auxiliar en Vivers i Jardins, el període de preinscripcions s’obrirà del 13 al 24 de maig. Tornarà a oferir d’entre 15 i 17 places, adreçades a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen del Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) i que volen formar-se en una professió.

Del 13 al 31 de maig es duran a terme les entrevistes de valoració, i el 3 juny es publicarà el llistat de sol·licituds amb el barem. Del 5 a l’11 de juny, es podran presentar les reclamacions pertinents. La publicació de les llistes de sol·licituds baremades un cop resoltes les reclamacions s’efectuarà el 13 de juny, i la publicació de l’oferta final serà el 5 de juliol, així com també es publicaran les relacions d’alumnes admesos. Les matriculacions es realitzaran del 2 al 9 de setembre.