Comunicat contra un acte de violència a Altafulla

Cada persona decideix en cada moment què vol fer amb el seu propi cos. NO és NO i si no dic sí, també és NO!

 15 NOVEMBRE 2018


Ajuntament d'Altafulla

Els grups municipals d'AA-E, l'EINA-AM, PDeCAT i el regidor no adscrit, representants del poble d’Altafulla mostren el seu fort rebuig i condemna per l’agressió sexual que van patir unes menors durant la celebració de l’Empalmada de la Festa Major de Sant Martí.

La festa i la nit no són excuses per treure importància a aquestes accions i, en aquest sentit, els assistents a la festa van reaccionar de manera exemplar aïllant l’agressor i avisant immediatament els agents de seguretat local que van activar el protocol contra violència masclista.

Des de les institucions cal seguir treballant contra el patriarcat i les seves conseqüències i per tant és la nostra obligació convertir els espais de festa en espais segurs i de confiança; on el dret al propi cos i a la lliure expressió de la sexualitat de cadascú sigui garantida.  

Exemples com el que s’ha viscut en la nostra Festa Major ens demostren que les iniciatives de sensibilització que s’estan duent aquests dies en el marc del Dia Internacional contra la violència envers les dones són més necessaris que mai.

Cada persona decideix en cada moment què vol fer amb el seu propi cos. NO és NO i si no dic sí, també és NO!