Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla

La major part de les cases que s’hi poden contemplar van ser bastides durant el decurs del segle XVIII. L’any 1998 la Generalitat de Catalunya va declarar Bé Cultural d’Interès Nacional el seu conjunt historicoartístic

CULTURA

Comença: 09-10-2021 - 11:00 h    Finalitza: 04-06-2022 - 13:00 h

Vila Closa d'Altafulla

La Vila Closa és l’antic nucli medieval emmurallat. La major part de les cases que s’hi poden contemplar van ser bastides durant el decurs del segle XVIII. L’any 1998 la Generalitat de Catalunya va declarar Bé Cultural d’Interès Nacional el seu conjunt historicoartístic.

De les antigues muralles, remodelades durant els segles XVII i XVIII, se’n pot resseguir el perímetre,  especialment per la banda de ponent, voltant el castell. Es conserven restes importants, com les dues torres cantoneres. Darrera de l’església reposa també un bloc de pedra de Colsero de l’època romana.

Un màgic passeig per la història d'Altafulla i els seus racons més emblemàtics, amb visita inclosa a l'Església de Sant Martí.

Horari d'hivern: Primer dissabte del mes a les 11:00 h.

Durada: 1:30 h. Preu: 4 €. Punt de trobada: Porta reixada del Castell.

La visita s’ha de reservar prèviament a l’Oficina de Turisme. Tel: 977651426. En cas de pluja, la visita quedarà ajornada. Entrada lliure per als menors de 12 anys.