Notícies

18/01/2017

Ja es poden adquirir les entrades per al primer concert amb l'espectacle "Les Kol·lontai" del Barnasants a Altafulla


A falta de pocs dies per a l’estrena del festival Barnasants a Altafulla, ja es poden adquirir les entrades per al primer concert amb l'espectacle "Les Kol·lontai", que tindrà lloc el 28 de gener a la Violeta, a les 20h. Aquestes entrades es poden comprar anticipadament a l’Ajuntament d’Altafulla, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h, o al web http://barnasantstickets.cat/entradas/les-kol-lontai.  

 

“Les Kol·lontai” és el nom de l’espectacle que protagonitzaran el conjunt de veus format per Meritxell Gené, Sílvia Comes, Ivette Nadal i Montse Castellà, que cantaran “cançons d’igualtat, de dones que lluiten i dones que s’estimen”. El muntatge s’estrenarà el 27 de gener al Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat, i a Altafulla farà parada l’endemà 28 de gener, a les 20h, al Teatre Casal La Violeta. El preu de l’entrada serà de 8 euros en venda anticipada, i de 10 euros a taquilla.

 

Altres actuacions que tindran lloc a Altafulla seran la de Lídia Pujol, el 17 de febrer a les 20:30h a La Violeta, que oferirà un recital revolucionari de cançons que cerquen la veritat a cada detall; i el de l’1 d’abril amb Marina Rossell, que culminarà una de les edicions més feministes del Barnasants. Així ho mostra, de fet, el cartell d’aquesta 22a edició del festival, tenyit de lila i amb una dona amb el puny alçat i la frase “Visca l’assemblea”.

 

De fet, la programació de la 22a edició del festival de cançó d’autor Barnasants té aquest 2017 tres eixos clarament diferenciats: el Xile de Violeta Parra, amb sis artistes del país llatinoamericà convidats en el centenari del naixement de la cantautora; el concert de Quico Pi de la Serra amb Maria del Mar Bonet, en què es recuperarà el repertori de l’espectacle conjunt que van oferir al Teatre Romea l’any 1979; i l’homenatge a la ministra bolxevic Alexandra Kol·lontai –la primera dona ministra de la història- en el centenari de la Revolució Russa.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?