Notícies

17/01/2017

Turisme d’Altafulla edita un fulletó especial per fomentar la singularitat del municipi a FITUR


Amb la voluntat de “posicionar Altafulla en el mercat internacional com a destinació diferenciada dintre de la Costa Daurada”, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Pere Gomés, ha editat un nou catàleg promocional on es fomenta la singularitat del municipi com a cita obligada de destinació turística. El nou fulletó es presentarà demà en el marc de la Fira Internacional del Turisme de Madrid FITUR, que s’allargarà fins diumenge 22 de gener.

 

Aquest nou producte de promoció d’Altafulla destaca la vila com a una destinació dintre de la Costa Daurada on l’art i la naturalesa van agafats de la mà darrera de segles d’història plasmada en l’arquitectura del poble extremadament singular com és la Vila Closa o les Botigues de Mar. D’aquesta manera, presenta Altafulla com el que és: un espai ideal per practicar esports a l’aire lliure gaudint de l’aigua, la platja, els boscos, les muntanyes, tot combinat amb l’elegància i la història de la zona emmurallada amb restaurants exclusius de cuina d’autor i innovadors gastrobars de tapes, amb la frescor tradicional del passeig marítim, on es pot degustar la millor cuina marinera amb productes de km 0.

 

També remarca la personalitat de la vida social i festiva del municipi al llarg de l’any com les propostes culturals del Via Crucis “Camí de la Creu” - (Setmana Santa); Nit de Bruixes (Últim cap de setmana de juny); Fira d’artesans (2a quinzena d’agost); Festa Major Petita de Sant Antoni (11 setembre); Festa Major de Sant Martí (11 novembre); Pleamar Vintage (dissabte de Setmana Santa); el Festival Internacional de Música de Altafulla (època estival); la Ruta de tapes – a la primavera; les Jornades Gastronòmiques – a la tardor; la Festa de les Cultures (Festa gastronòmica de les diferents cultures de la vila)- setembre, o la Festa de l'Olla! – a la primavera.

 

Aquesta línia promocional serà la que s’accentuarà per damunt de tot a FITUR, i a la resta de fires turístiques com NAVARTUR i el Saló del Turisme a Catalunya.Descarrega't el fulletó


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?