Notícies

12/01/2017

Altafulla tornarà a estar present a FITUR, la Fira Internacional del Turisme de Madrid


L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla tornarà  a estar present a la Fira Internacional del Turisme Fitur de Madrid, que es desenvoluparà la setmana vinent, del 18 al 22 de gener. Es tracta d’un dels certàmens internacionals amb més participació i projecció del sector turístic que se celebren a l’Estat. Un espai que l’Ajuntament d’Altafulla no trepitjava de manera presencial des de feia unes edicions, i que el regidor de Turisme, Pere Gomés, ha decidit “tornar a apostar per la seva assistència”. Segons el regidor de Turisme d’Altafulla, la presència física en aquesta fira permet “posicionar el municipi al mercat internacional com a destinació diferenciada dintre de la Costa Daurada com a una opció de cita obligada”. Destaca d’aquesta manera la riquesa cultural i lúdica que conforma un ampli programa d’activitats durant tot l’any com el Festival Internacional de Música i la Fira d’Artesans a l’estiu; el festival Barnasants a l’Hivern, o el Camí de la Creu per Setmana Santa, d’entre moltes altres.

 

La Fira Internacional del Turisme de Madrid reuneix a més de 230.000 visitants, prop de 125.000 professionals participants, i més de 9.600 empreses del sector turístic provinents de 165 països.

 

Altafulla, com ha estat habitual en edicions anteriors, hi participarà conjuntament dintre del conveni córner de la Diputació de Tarragona. Aquest acord, signat d’entre una trentena d’ens turístics públics i privats de la Costa Daurada, permet la promoció i difusió dels seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebren al llarg de l’any.

 

El conveni també preveu desenvolupar, de manera convencional i on-line, una campanya de publicitat conjunta en els mercats emissors més importants de la Costa Daurada que plasmi els recursos i productes turístics més destacats del territori i els atractius turístics dels municipis que s’adhereixin a l’acció. Més enllà de FITUR, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla també estarà físicament present a NAVARTUR i al Saló del Turisme a Catalunya.


Consulta el nou catàleg de promoció que ha editat la regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Altafulla.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?