Notícies

27/12/2016

La regidoria de Festes fa una crida a les famílies que vulguin rebre els regals de la mà de Ses Majestats a la Violeta


Els infants ja compten els dies que falten per a l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient i començar a obrir i gaudir els regals. Com no pot ser menys, Altafulla es prepara per tornar a viure, un any més, una nova nit màgica per rebre els patges com es mereixen.


Per aquest motiu, Melcior, Gaspar i Baltasar repartiran els regals de la mainada al casal la Violeta la Nit de Reis, dijous 5 de gener. Perquè Ses Majestats lliurin els regals en mà als més petits de la casa, cal comunicar-ho prèviament al correu electrònic reismagsaltafulla@gmail.com, tal i com ha recomanat la regidoria de Festes, que encapçala Montse Castellarnau.


Els regals a entregar es recolliran el dimecres 4 de gener, de 18 a 21h, al mateix casal la Violeta. Enguany la cavalcada de Reis s'iniciarà a les 18 i el recorregut serà pel Camí del Prat (davant de l’hotel Yola), Llevant, Mestral, Pont de Mar, Via Augusta, Pont de la via, Alcalde Pijuan, Marquès de Tamarit, Hostal, Dalt, Escoles, del Clos, Cantó de la Vila, Dalt, Hostal, Martí d’Ardenya, Sant Martí i Plaça del Pou.


I el dimarts 3 de gener, el Patge Reial recollirà les cartes dels nens i nenes d’Altafulla per als Reis de l’Orient, de 17h a 20h al Poliesportiu Municipal.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?