Notícies

20/12/2016

Obren les inscripcions del V Concurs de Pessebres d’Altafulla


La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja ha obert les inscripcions per participar en la cinquena edició del Concurs de Pessebres. Un certamen que des de la seva posada en funcionament ha rebut molt bona acollida de grans i petits. Es tracta d’una iniciativa més dins del programa de festes per transmetre a la ciutadania l’esperit nadalenc.

La inscripció ja pot fer-se efectiva a l’Ajuntament d’Altafulla i a la geladeria La Perla, o a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org fins el 24 de desembre al migdia. Cal indicar el lloc on estarà ubicat el pessebre, el nom i edats de tots els participants, i un telèfon de contacte.

Els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 6 de gener. El jurat passarà a visitar aquells que estiguin exposats el dia 29 de desembre a partir de les 5 de la tarda per valorar-los. En cas de no trobar-hi ningú, el participants quedaran fora de concurs. El veredicte es farà públic el 30 de desembre al portal web de l’Ajuntament, a www.altafulla.cat.

El certamen contempla la categoria ‘Infantil’ -fins a 14 anys-, que és de caràcter no competitiu; i la modalitat ‘Adult’, que inclou el ‘Premi Popular’, i el ‘Premi Artístic’. En tots dos casos, els guanyadors rebran un val de 50 euros per gastar al Bar Ballesté. la regidora responsable, Montse Castellarnau, ha explicat que “la intenció és canviar cada any d’establiment”.

El lliurament de premis tindrà lloc el 4 de gener a les 6 de la tarda al Poliesportiu Municipal, en el marc del Parc de Nadal.
Consulta les bases
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?