Notícies

12/12/2016

Els menjadors escolars de La Portalada i El Roquissar d’Altafulla reben el distintiu de la Marca Cuina Catalana


Els menjadors escolars de La Portalada i El Roquissar d’Altafulla, que gestiona el Grup Cuina Gestió, han rebut el distintiu de la Marca Cuina Catalana. Aquest matí s’ha fet el reconeixement i entrega de la placa commemorativa on hi ha assistit el regidor d’Educació a l’Ajuntament d’Altafulla, Xavier Rofas; la cap de cuina als menjadors escolars a Altafulla, Laura Finari; els directors d’ambdues escoles, i representants de les dues AMPES.

 

El distintiu de la Marca Cuina Catalana reconeix la presència de plats catalans en els menús del menjador escolar. Aquesta distinció és atorgada per la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica. La Marca Cuina Catalana és un segell que garanteix que els menús tenen un elevat nombre de plats de cuina catalana tradicional i actual, amb receptes del patrimoni culinari català. També premia que s’utilitzen el màxim de productes de proximitat i de temporada en l’elaboració dels plats, fet que contribueix a la preservació dels productes autòctons.

 

Per la seva banda, Cuina Gestió gestiona 118 menjadors i cuines de diversos col·lectius com ara residències de la tercera edat, escoles, empreses, i clíniques privades de tota Catalunya. El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, Xavier Rofas, ha destacat “la qualitat i garantia que ofereix Cuina i Gestió als centres educatius d’Altafulla amb el receptari diari que ofereix als seus alumnes”.

 

Una qualitat i una garantia que també ha remarcat el director de l’escola El Roquissar, Germán Martínez, que assegura que “dóna molta seguretat i tranquil·litat a les famílies”.
 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?