Notícies

18/11/2016

Altafulla se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebrarà del 19 al 27 de novembre


L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana (del 19 al 27 de novembre) i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. A Altafulla, concretament, s’han organitzat un seguit d’accions que es duran a terme al llarg de la setmana, i que inclourà un punt d’informació a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament amb idees i activitats a desenvolupar en la vida quotidiana i a la feina; i els dissabtes 19 i 26 de novembre, de 10:30 a 13:30 h; i el dijous 24, de 17:30 a 20:30 h, s’organitzarà una recollida i exposició d’idees per tal de reduir el consum d’envasos.


Una darrera activitat que s’ha programat seran unes visites que es realitzaran a plantes de tractament de residus, i que s’informarà en els propers dies el dia i hora concrets.


La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de tres anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.


Una Setmana Europea per:


Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.

Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa.

Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.

Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?