Notícies

07/11/2016

L’originalitat marca el concurs #garrofa2016 en el marc de les IX Jornades Gastronòmiques d’Altafulla


Cristina Virgili (@crisvirgili), Om Yana (@albafarah_omyana) i Zuliana Lainez (@zuliana2) han estat les guanyadores del concurs #garrofa2016 que es va posar en marxa a les xarxes socials d’Instagram, Twitter i Facebook en el marc de les IX Jornades Gastronòmiques d’Altafulla, enguany centrades en la cuina de la garrofa.

La deliberació del jurat s’ha fet públic aquest dilluns al matí i ha destacat l’originalitat i creativitat dels usuaris a les xarxes amb el joc que s’havia proposat sobre la garrofa per ser partícip del concurs. El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, ha agraït la participació dels comensals i ha remarcat la imaginació d’aquests sobre la “juguesca” .

Els guanyadors del concurs rebran com a premi un llibre amb el títol "Cuina i pastisseria de la garrofa", i un àpat per a dues persones a un dels restaurants participants. Hauran de recollir-los a l'Ajuntament d'Altafulla, i tenen temps fins a finals d’any, data en què podran gaudir d’aquest menú gentilesa dels restaurants participants.

Per la seva banda, a falta de reunir-se amb els diferents restauradors per tal de fer una valoració amb més profunditat de les jornades, l’edil de Comerç ha valorat molt positivament la mostra on ha remarcat el fil conductor d’aquesta edició, en aquest cas, de la garrofa, i ha volgut destacar la sorpresa que ha provocat l’aposta per aquest producte tan nostrat.

A falta de confirmar dades, s’han repartit un miler de menús en les tres setmanes que han durat les jornades gastronòmiques. L’edil també ha fet referència al mal temps que ha acompanyat la mostra gastronòmica, fet que ha pogut, segons ha avançat, influir finalment en el número de menús demandats.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?