Notícies

20/10/2016

La UTE AIP obté la millor puntuació en l’adjudicació del projecte de Via Augusta


La Unió Temporal d’Empresas Actividades de Infraestructuras Públicas y Conservación y López Instalaciones Eléctricas SL ha estat la companyia que ha obtingut la millor puntuació per a l’adjudicació de les obres contemplades al projecte d’ “urbanització del tram central de Via Augusta, àrea d'aparcament nord, zona verda la Fassina i tall del carrer Boga” amb un preu final de 849.274,80 € amb IVA inclòs. D’aquesta manera, es redueix considerablement en 350.269,98 € el cost inicial de les obres, que s’elevava al 1.199.544,78 €.

 

La deliberació de la mesa de contractació s’ha desenvolupat aquest dimarts després que els tècnics avaluessin els projectes de les 25 empreses que s’havien presentat al concurs d’adjudicació. Ara és l’empresa adjudicatària la que ha de presentar tota la documentació tècnica i administrativa corresponent perquè finalment se signi el contracte d’adjudicació de les obres, i sigui ratificat pel Ple municipal.

 

D’aquesta manera, al preu d’adjudicació se li ha de sumar les dues subvencions que rebrà l’Ajuntament d’Altafulla per tirar endavant les obres. Per una banda, rebrà un total de 229.868,07 €, provinents del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; i per una altra, els 252.565 € de la Diputació de Tarragona en concepte dels Jocs Mediterranis. Així, les arques municipals d’Altafulla hauran d’invertir finalment en el projecte de millora del Barri Marítim un total de 366.841,73 €.Consulteu aquí la documentació del concurs públic

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?