Notícies

10/10/2018

Altafulla, reconeguda un any més amb dues Flors d'Honor


L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, van recollir el passat divendres 5 d'octubre les dues Flors d’Honor que atorga la iniciativa Viles Florides, en un acte que enguany es va celebrar a Vila-seca i que va reunir a representants de 130 municipis participants en aquesta setena edició, que organitza la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC).

Aquest guardó reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. El jurat posa en valor l’enjardinament sostenible, l’ornamentació floral, el manteniment i tipus de mobiliari urbà i els espais lúdics dels municipis. La regidora de Medi Ambient d’Altafulla, Montse Castellarnau, va mostrar la seva satisfacció per un guardó que "és per tots els altafullencs i les altafullenques".

És el segon any que Altafulla rep dues Flors d’Honor. El municipi va estrenar-se l’any passat en el reconeixement de Viles Florides, i aquest any ha mantingut el guardó i, fins i tot, com ha explicat la regidora de Medi Ambient, ha estat a punt de rebre la tercera Flor d’Honor. L'alcalde del municipi, Fèlix Alonso, i la regidora de Medi Ambient van recollir la distinció de la mà de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta verda i que vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que esdevinguin un exemple a seguir.

El projecte és obert a tothom i poden participar-hi els municipis així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?