Notícies

10/10/2018

Places disponibles als cursos que ofereix l'Escola Municipal d'Adults


El passat 1 d'octubre l’Escola d’Adults d’Altafulla va començar 19 dels 28 cursos que ha programat per a aquest curs lectiu 2018-2019, en què la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament fa una aposta ferma per l’alfabetització en català i castellà.

El centre educatiu, situat a l’Aula de Formació Aldara, al carrer de la Boga d’Altafulla, ha començat els cursos d’alfabetització en català i castellà, els cursos de català B i C, italià A i B i conversa avançat, francès inicial i alemany B i C. També han donat inici amb puntualitat i amb ple d’alumnes tots els grups d’anglès.

Enguany i, segons la nova normativa, l’Escola ha d’iniciar els cursos d’idiomes amb un mínim de sis alumnes per formació. Per això, hi ha alguns cursos que no han assolit el número d’inscripcions mínimes, i no han pogut començar encara.

Són els casos de castellà i català nivell A, conversa de xinès, francès B, alemany A i conversa intermedi i conversa avançada de francès. Des de la regidoria, que encapçala l'edil Jaume Sànchez, s'ha fet una crida als interessats per informar-los que encara es poden apuntar als cursos que no han començat. Ho faran durant les pròximes setmanes quan tinguin un mínim de sis alumnes.

L’inici d’alguns d’aquests cursos s’ajusta a la demanda dels alumnes inscrits. Les persones interessades poden trobar tota la informació i formalitzar la inscripció a l’Escola d’Adults. Es pot fer de forma presencial, al número 4 del carrer de la Boga, al barri marítim, en horari d’oficina dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 14 hores; i dimecres, de 17 a 19 hores; o bé, per telèfon al 977 651 085 i en el mateix horari d’atenció al ciutadà. També per correu electrònic a escolaadults@altafulla.altanet.org.

L’Escola Municipal d’Adults, que compta cada any amb uns 150 alumnes, va difondre al mes de juny passat tota la graella amb l'oferta formativa. El centre formatiu ha doblat enguany l’oferta formativa d’alfabetització en castellà i en català, una de les que té més demanda.


Consulta la graella de les places disponibles. 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?