Notícies

09/10/2018

Talls en el subministrament elèctric el proper 15 d’octubre per treballs de manteniment a la xarxa


La companyia ENDESA ha comunicat que durant el dia 15 d’octubre hi haurà un tall de subministrament elèctric a causa de les tasques de manteniment que es duran a terme al punt de subministrament del carrer dels Munts, i que alimenta la xarxa d’aquest barri d’Altafulla, i també part del barri marítim de Baix a Mar.

Aquest tall es realitzarà de 17:00 a 18:00 hores als carrers dels Munts, Mediterrani, Plaça Mirador, carrer Mirador dels Munts, carrer Vil·la Romana, Vista Alegre, Àmfora, Avinguda del Canyadell, Castanyer, Fíbula, Avinguda Galera, Carrer Garbí, carrer de la Ginesta, Gregal, Llàntia, Llebeig, Llevant, Mestral, Migjorn, carrer Olm, Oratge, carrer Piei, carrer Romaní, carrer Roques, Saul, Plaça Semna, carrer Tramuntana, Avinguda Turística, Vista Alegre i carrer Xiprers.

Per a qualsevol incidència es pot trucar al telèfon d’atenció a l’usuari 800 760 706. Per a més informació sobre treballs programats de l'empresa, està disponible el web www.endesadistribucion.es.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?