Notícies

26/09/2018

El carrer Vinyet recuperarà els dos sentits de circulació i el carrer de les Sínies continuarà sent de sentit únic


El carrer Vinyet recuperarà els dos sentits de circulació i el carrer de les Sínies continuarà sent de sentit únic. Així ho ha decidit l’Ajuntament d’Altafulla, que aquest estiu ha fet una prova pilot per descongestionar el trànsit i ampliar l’aparcament a la zona de l’Hort de Pau i el barri marítim. La prova s’ha basat en el canvi de sentit de circulació d’aquests carrers pròxims a la via del tren, per habilitar més aparcament en cada sentit.

La Regidoria de Via Pública va canviar des de l’1 d’agost a sentit únic de circulació els carrers de Vinyet i el carrer Sínies, amb l’objectiu de descongestionar l’estacionament al barri marítim en la temporada de gran afluència de visitants.

D’aquesta manera, durant l’estiu el carrer de Vinyet ha estat de sentit únic des del carrer Cabana en direcció cap a Torredembarra, mentre que el carrer de les Sínies també ha estat de sentit únic des del carrer Camí del Prat i en direcció cap a Tarragona.

Com ha explicat la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, la prova s’ha fet per veure com funcionava aquest sistema que permetia que els vehicles poguessin aparcar en els dos laterals d’aquestes vies, ajudant a descongestionar l’estacionament a Baix a Mar durant l’estiu.

Després de dos mesos de l’aplicació de la nova mesura de mobilitat, però, el consistori ha comprovat que els ciutadans i els visitants sí que han aparcat en les dues bandes del carrer Sínies, però en el cas del carrer Vinyet no s’ha utilitzat el carril addicional d’aparcament que s’havia guanyat amb el sentit únic de carrer.

Per això, el carrer de les Sínies continuarà sent d’un sentit amb aparcament a banda i banda però el carrer Vinyet recuperarà els dos sentits amb només una banda per aparcar.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?