Notícies

31/07/2018

L’Ajuntament d’Altafulla modifica la circulació de vehicles als carrers Vinyet i Sínies per ampliar la zona d’aparcament al sector Hort de Pau


L’Ajuntament d’Altafulla canviarà a partir de demà dimecres 1 d’agost a sentit únic de circulació els carrers Vinyet i Sínies del sector Hort de Pau amb l’objectiu “de guanyar places d’aparcament en aquesta zona i descongestionar l’estacionament al barri marítim”. Així ho ha transmès la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, que al mateix temps, ha assegurat que és una prova pilot que amb el temps es veurà si s’acaba implantant, o només s’utilitzarà en els períodes de major afluència de visitants.

D’aquesta manera, el carrer Vinyet serà de sentit únic des del carrer Cabana en direcció cap a Torredembarra, mentre que el carrer Sínies serà també de sentit únic des del carrer Camí del Prat en direcció cap a Tarragona. Arran d’aquesta modificació, els vehicles podran estacionar en els dos laterals d’aquestes vies, i així permetrà descongestionar l’acumulació de vehicles estacionats a Baix a Mar.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?