Notícies

24/07/2018

El Canyadell repeteix la distinció de "Platja Verge" que atorga Ecologistes en Acció


La platja del Canyadell, que comparteixen els municipis de Torredembarra i Altafulla, va rebre el passat 20 de juliol el distintiu de "Platges Verges", uns guardons que atorga Ecologistes en Acció del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, i que valoren i reconeixen, des del punt de vista ecològic i preservació del medi, els esforços de municipis i entitats per mantenir les platges lluny de la massificació i alteració, tant urbanísticament com des de l'actuació humana, del seu entorn natural.

L’acte de lliurament dels reconeixements va tenir lloc al Casal Municipal de Creixell. Altres municipis que van rebre la distinció de Platges Verges van ser: Alcanar (2), Sant Carles de la Ràpita (1), Amposta (1), Sant Jaume d’Enveja (1), Deltebre (3), l’Ampolla (2), l’Ametlla de Mar (7), Tarragona (1), Creixell (1) i Viladecans (2).

Enguany ha estat la novena edició del guardó "Platges Verges". La platja del Canyadell ha rebut aquesta distinció cada any des del 2015. El regidor de Platges i Turisme de l'Ajuntament d'Altafulla, Jaume Sànchez, ha estat l’encarregat de recollir el guardó que entrega Ecologistes en Acció.

Fotografia de l'Ajuntament de Creixell
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?