Notícies

17/07/2018

L’Altacústic oferirà els concerts de dos grups alemanys gràcies a l’acord amb la plataforma Gigmit


L’Altacústic 2018 incorpora dos nous grups a l’elenc musical que, durant els3 dies 19, 20 i 21 de juliol, omplirà de música de la Vila Closa. Les dues noves incorporacions obren l’espectre d’origen dels grups participants, amb incorporacions que arriben des de Berlín i Frankfurt, gràcies a la col·laboració del festival amb la plataforma internacional Gigmit.

Les dues formacions musicals que s’afegeixen al programa són Marie Chain (Berlín) i Henry and The Waiter (Frankfurt), que actuaran -respectivament- el divendres 20 i el dissabte 21, a les 22:30 hores, a l’Escenari Església. Les dues actuacions s’afegeixen al programa d’un festival que, enguany, arriba a la 5a edició incorporant actuacions d’alguns dels artistes que han rebut més bona acollida per part del públic en ocasions precedents i també noves incorporacions que, com sempre, cerquen escoltar música de grups innovadors en racons especials i plens d’història.

Aquests són dos nous grups que s’afegeixen a la programació de l’Altacústic 2018:

Marie Chain / Berlín
Divendres 20 juliol / 22:30 / Escenari Església

Marie Chain, des de molt jove, va caure en l'aroma de la música, el so del piano de cua i les profunditats del soul i el blues. En viatges educatius a Nova York, Londres i Barcelona, van refinar la seva barreja d'estils. Amb el pas del temps, es van afegir els teclats electrònics afilats, acabant amb els cops de coure de l'ànima, el procés de maduració. Tot depèn de la combinació correcta.

Henry and The Waiter / Frankfurt
Dissabte 21 juliol / 22:30 / Escenari Església

Influït per l'interès musical de la seva família, Henrik inicia el seu viatge musical a Erfurt (Alemanya), on comença a cultivar la inclinació per a diferents gèneres musicals, des del rock fins a la música indie.

La pràctica de diferents instruments, com el baix i el saxofon, s’uneix a la seva veu i destresa amb la guitarra i, ben aviat, els bons comentaris sobre la seva veu i la necessitat de compondre música i escriure lletres aconsegueixen que, finalment, Henrik organitzi la seva pròpia banda, que destaca per la barreja d'indie i electro pop, combinats amb guitarres, ritmes electrònics i lletres melancòliques i energètiques. El concert a Altafulla oferirà música reflexiva, però que, al mateix temps, irradia de vida.
 
Gigmit, una plataforma internacional que dóna suport a la música

La visita de grups d’àmbit internacional a l’Altacústic 2018 és possible gràcies a la col·laboració entre el festival i plataforma Gigmit, que s’encarrega de la gestió d'esdeveniments i booking management per a professionals de la música del directe.

Gigmit és un punt de trobada entre les bandes i festivals i sales de concerts. Gràcies a l’actuació d’aquesta plataforma, les bandes tenen l'oportunitat d'arribar de forma directa als bookers de festivals i locals que necessiten grups, mentre que per als bookers no només és una eina per trobar bandes, també els serveix com a eina de gestió per a tot el procés de contractació.


Consulta tota la programació


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?