Notícies

11/07/2018

El Museu Etnogràfic d’Altafulla modifica els horaris de visites a l’estiu


El Museu Etnogràfic d’Altafulla, que s’ubica a la Pallissa de l’Era del Senyor, ha modificat els horaris de visites per al públic. Des de principis d’estiu, el centre d’interpretació està obert tots els dissabte, de 18 a 20h; i els diumenges d’11 a 13:30h.

D’altra banda, amb motiu de la Fira d’Artesans que se celebrarà del 16 al 19 d’agost, el Museu Etnogràfic d’Altafulla també restarà obert durant la mostra. L’horari que s’establirà serà de 19 a 21:30h.

El Museu Etnogràfic d’Altafulla compta amb diferents elements d’identitat pròpia de la vida rural i l’economia del municipi, recuperats i restaurats pel veí d’Altafulla i artesà, Salvador Gatell, l’any 2008.

S’hi poden trobar unes 1.000 peces dels dos darrers segles, amb un ampli ventall d’objectes i elements, des dels més curiosos fins als més quotidians, del món de la pagesia. Des d’una sínia de sang a la tradicional aixada, són algunes de les joies que s’hi apleguen.

Gràcies a una xarxa de voluntaris i voluntàries, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, s’obre tots els caps de setmana de l’any, i també, puntualment, per esdeveniments com la Fira d’Artesans.

L’estiu passat, una seixantena de turistes visitaven el Museu Etnogràfic d’Altafulla cada cap de setmana; i en l’anterior edició de la Fira d’Artesans, ho van fer més d’un miler.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?