Notícies

13/06/2018

Lliurament de 13 certificacions del mòdul “Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic” a Altafulla


L’itinerari formatiu del Servei de Primera Acollida Comarcal del Consell Comarcal del Tarragonès, conjuntament amb l’Ajuntament d’Altafulla i el Departament d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, ha portat a terme la formació del mòdul C “Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic” a l’Aula de Formació Aldara de l’Escola Municipals d’Adults d’Altafulla, un curs de 8 sessions, de 16 hores de durada.

Aquest matí, a l’Era del Museu, s’ha fet entrega de les 13 certificacions, a càrrec del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid; el director del Serveis Territorials d’Afers Socials i Famílies a Tarragona de la Generalitat, Francesc Tarragona, i el regidor d’Educació a l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez.

Aquesta formació té com a objectiu donar a conèixer els trets fonamentals, geogràfics, històrics, culturals, socials i sociolingüístics de Catalunya, el sistema polític i administratiu , l’associacionisme i la participació ciutadana. Els drets i deures fonamentals i els serveis públics i els drets i deures en l´àmbit local. Per tal de facilitar l’autonomia personal, la igualtat d’oportunitats per millorar la convivència i la cohesió social.

A Altafulla, un grup d’11 homes participants, de nacionalitat marroquina, i dues dones, també de nacionalitat marroquina, han obtingut  el certificat d’assistència al curs. En acabar el lliurament, els i les alumnes han visitat el Museu Etnogràfic d’Altafulla.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?