Notícies

13/06/2018

Escena Altafulla incorpora un workshop amb el prestigiós actor Geoffrey Colman


El cicle de teatre “Escena Altafulla” incorpora en l’edició d’aquest estiu un workshop amb l’actor Geoffrey Colman, internacional i prestigiós Acting Coach, Director de Teatre del West End, Cinema i Televisió, i Cap d'Interpretació de la Royal Central School of Speech and Drama de Londres. Les inscripcions per a aquest curs ja estan obertes i finalitzen el proper 25 de juny. El curs s’impartirà els dies 21 i 22 de juliol, de 10 a 13:30h, i de 15 a 19h. Les places estan limitades a participants i oients, i el preu és de 150 € els primers; i de 75 €, els segons.

Amb el títol “Shakespeare, el nostre contemporani”,  Geoffrey Colman analitzarà com l'actor contemporani encarna i pensa, i com pot integrar "la forma clàssica" de Shakespeare a l'actuació dels nostres temps. La seva vasta experiència com a coach i director oferirà una mirada profunda del món Shakespirià i les estretes connexions amb la nostra vida actual. Les obres de treball seran “El Somni d'Una Nit d'Estiu”, “El Rei Lear” i “Hamlet”.

Els participants hauran de portar un o dos monòlegs de les obres citades, i es treballarà individualment i en grup. El curs oferirà la possibilitat d'interrogar-se com ens hem d'apropar als personatges de Shakespeare des d'un punt de vista actual i contemporani. Les inscripcions s’han de fer al correu electrònic aestradaverdaguer@gmail.com. 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?