Notícies

11/06/2018

L’Escola Municipal d’Adults obre el període de preinscripcions el proper 18 de juny


L’Escola Municipal d’Adults d’Altafulla obrirà el proper 18 de juny el període de preinscripcions per al curs 2018-2019. Les preinscripcions per als nous alumnes es poden fer, o bé, presencialment, en horari d’oficina dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 14h; i dimecres, de 17 a 19h; o bé, per telèfon al 977651085 i en el mateix horari d’atenció al públic, o bé, per correu electrònic a escolaadults@altafulla.altanet.org. Cal que les persones interessades indiquin la matèria que vol cursar, les dades de contacte (telèfon i correu electrònic), i també les dades personals (nom, cognoms i número de DNI/NIE).

El període de matriculació serà del 3 al 14 de setembre. Cal recordar que per tirar endavant cada curs caldrà un mínim de sis alumnes. Les classes començaran l’1 d’octubre . L’Escola Municipal d’Adults s’ubica a l’Aula de Formació Aldara, al carrer Boga de Baix a Mar, número 4, als baixos. La graella adjunta, que us podreu descarregar també al web www.altafulla.cat, hi trobareu la matèria, el cost, els dies i horari que s’impartirà, i els dies i horari de la realització de les proves de nivell.

D’altra banda, l’Era del Museu d’Altafulla aplegarà el proper 13 de juny la cloenda del Mòdul C – Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, una acció formativa que s’adscriu a l’itinerari formatiu del Servei de Primera Acollida Comarcal.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?