Notícies

05/06/2018

Joan Masdéu encetarà la 5a edició del festival Altacústic, que se celebrarà del 19 al 21 de juliol a Altafulla


El festival Altacústic d’Altafulla celebra enguany cinc anys i ho vol celebrar amb els grups i bandes de música que més bona resposta del públic han tingut en les edicions anteriors. D’aquesta manera, tal com ha explicat aquest matí el director artístic de l’Altacústic, Kike Colmenar, dels tretze grups i bandes de música independent que actuaran a Altafulla del 19 al 21 de juliol, repetiran Minova, que estrenarà a l’Altacústic el seu darrer treball “La Inèrcia del Big Bang”, un disc que promet revolucionar novament l’escena del pop electrònic en català; Judit Neddermann, que estrenarà a Altafulla nou format amb el disc “Nua”; El Petit de Cal Eril, que serà l’únic concert que farà a la demarcació de Tarragona aquest 2018, i Nyandú, qui també avançarà a Altafulla temes del seu tercer treball.

Joan Masdéu, qui actuarà per primer cop al festival, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a l’Altacústic el proper 19 de juliol, a les 20h a la plaça de l’Església. Joan Masdéu presentarà Innocents, el seu nou disc en solitari. Després de Casa Murada (Global 2011), amb el premi Enderrock a la millor cançó d’autor per votació popular i de Dissabte (Global 2014), Joan Masdéu torna als escenaris amb Innocents (Satélite k 2018), un disc innegable, farcit de fantàstiques cançons pop de melodies exquisides, que suposa un retorn a l’essència musical i personal de l’artista de Reus.

El seguiran Olga Pes, Daniel Lumbreras, Clementina, Minova, el Petit de Cal Eril, Xarim Aresté, Judit Neddermann, Harrison Ford Fiesta, Nyandú, The Unfinished Sympathy, i dos grups més que queden per confirmar de la plataforma internacional Gigmit.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha destacat també l’esforç que fa l’Ajuntament d’Altafulla perquè tots els concerts del festival siguin d’entrada lliure, amb la clara voluntat d’apropar la cultura i la música a la ciutadania en un marc incomparable com la Vila Closa. Castellarnau també ha subratllat la consolidació del festival com a plataforma per a grups joves i emergents, i també, ha remarcat l’espai de restauració que s’habilitarà com en la passada edició a l’entorn del Castell. 

L’organització repeteix els escenaris de l’any passat com la plaça de l’Església, la plaça del Pou i l’Escenari de la Placeta. L’acte de presentació ha comptat amb l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; la regidora de Cultura, Montse Castellarnau; el director artístic Kike Colmenar, i Olga Pes, que en acabar l’acte ha interpretat un dels temes que sonaran el dijous 19 de juliol, a les 21:30h, a l’Escenari de l’Església. 

Dijous, 19 de juliol de 2018

JOAN MASDEU - PRESENTA: INNOCENTS
Dijous 19 juliol 20:00 / Escenari Església
 
OLGA PES - PRESENTA: TRANSIT
Dijous 19 juliol 21:30 / Escenari Església

Divendres, 20 de juliol de 2018
 
DANIEL LUMBRERAS - PRESENTA: LA VILA
Divendres 20 juliol 20:00 / Escenari Placeta
 
CLEMENTINA - PRESENTA: DARRERE DEL VENT
Divendres 20 juliol 21:00 / Escenari Església
 
MINOVA - PRESENTA: LA INÈRCIA DEL BIG BAND
Divendres 20 juliol 22:00 / Escenari Pou
 
EL PETIT DE CAL ERIL - PRESENTA: "△"
Divendres 20 juliol 23:30 / Escenari Pou

Dissabte, 21 de juliol de 2018
 
XARIM ARESTÉ - PRESENTA: POLINÈSIES
Dissabte 21 juliol 20:00 / Escenari Placeta
 
JUDIT NEDDERMANN - PRESENTA: “NUA”
Dissabte 21 juliol 21:00 / Escenari Església

HARRISON FORD FIESTA - PRESENTA: LA FÊTE
Dissabte 21 juliol 21:30 / Escenari Pou
 
NYANDÚ - PRESENTA NOUS TEMES DEL NOU DISC
Dissabte 21 juliol 22:30 / Escenari Pou
 
THE UNFINISHED SYMPATHY - PRESENTA: IT’S A CRUSH
Dissabte 21 juliol 23:45 / Escenari Pou

 

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?