Notícies

17/05/2018

L’Ajuntament d’Altafulla torna a netejar el sotabosc de la muntanya de Sant Antoni


Un cop reeditat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Altafulla i la Societat de Caçadors ‘La Coma’, el consistori ja ha posat en marxa les tasques de neteja del sotabosc de la muntanya de Sant Antoni. Amb l’acord, que va posar-se en marxa ja fa cinc anys, hi ha la voluntat de prevenir els incendis forestals a la població durant la temporada d’estiu.

Les feines que durant dos dies es realitzen en un dels pulmons verds del municipi, se situen a l’entorn de l’Ermita de Sant Antoni i són bàsicament de prevenció i adequació. La regidora de Medi Ambient a l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha explicat que “les actuacions se centren, principalment, en la neteja del sotabosc, els tallafocs i els camins per a la prevenció de focs i per al pas dels Bombers en cas d’emergència”.

Castellarnau ha explicat que la neteja es du a terme a mitjans de maig per evitar que després de les pluges de la primavera i abans de l’arribada de la calor la vegetació torni a créixer. En aquest sentit, la regidora de Medi Ambient ha afegit que “també s’aprofitarà per senyalitzar els possibles passos i punts d’intervenció per facilitar la tasca dels Bombers si es declarés un incendi”.

En un altre context, Montse Castellarnau ha explicat que el consistori també treballa en altres punts del terme municipal, com és el cas de la zona dels Munts d’Altafulla, on el passat estiu va calar-se foc. La regidora ha insistit que l’Ajuntament té la mirada posada també en aquest punt, i ha destacat “la importància del desbrossament d’algunes finques amb la vital col·laboració dels veïns i la Brigada Municipal”.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?