Notícies

26/03/2018

La 6a Jornada de Comunicació Local analitzarà els processos de digitalització a les administracions públiques


L’Altafulla Mar Hotel tornarà a ser l’escenari el 14 d’abril de la Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla, que enguany celebra la seva sisena edició, i ho farà sota el títol “Camí cap a un govern digital”. Ha estat presentada aquest matí, a la mateixa sala on es desenvoluparà la jornada, i ha comptat amb el regidor de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla, Xavier Rofas; el director de la Jornada, Jordi Salvat, i el delgat de Comunicació a l’Ajuntament, Francesc Farré.

Tal i com ha assenyalat Jordi Salvat, la jornada se centrarà enguany en “analitzar processos de digitalització en administracions públiques a diferents nivells, valorant així les seves oportunitats i els seus perills”. Per fer-ho, comptarà amb professionals del sector d’un elevat prestigi com és el cas de Jordi Urbea, director general de OgilvyOne a Barcelona; Eduard Gil, professor de la UOC – Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya; i Anna Mata i Marc Queralt, socis fundadors de DeMomentSomTres, Màrqueting digital.

La jornada s’havia de celebrar el passat mes d’octubre però es va ajornar per la situació política catalana. Amb la nova data, s’espera, des de l’organització, que el públic torni a respondre com ho ha fet en anteriors edicions. La data límit d’inscripció és el proper 12 d’abril.

Per participar-hi, hi ha dues opcions:

Modalitat 1: 40 euros (35 euros en el cas d’estudiants i professionals a l’atur, presentant document acreditatiu). Inclou tota la jornada, l’esmorzar i el dinar a l’Altafulla Mar Hotel.

Modalitat 2: 20 euros. Inclou la jornada de matí (fins les 14:00 hores) i l’esmorzar a l’Altafulla Mar Hotel.

La Jornada de Comunicació Local 2.0 està organitzada per  l’Ajuntament d’Altafulla, a través de l’Àrea Municipal de Mitjans de Comunicació, Altafulla Ràdio i Salvat Comunicació.

Programa


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?