Notícies

28/02/2018

Més de 60 joves han participat de l’esquiada TRAC


El passat cap de setmana un total de 64 joves dels municipis de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell van participar de l’esquiada a Vallnord que organitzen anualment els seus ajuntaments des de les regidories de Joventut.

Aquesta sortida de dos dies és una aposta forta del projecte de dinamització compartit “Propera parada” perquè amb els anys que es fa s’ha pogut comprovar que afavoreix la interrelació del jovent de la zona, ofereix l’impuls de la pràctica de l’esport com a alternativa d’oci saludable i permet als professionals de joventut que hi assisteixen mantenir el vincle i detectar i recollir les necessitats del jovent a tots els nivells.

L’experiència ha estat valorada molt positivament per totes les persones participants i les xarxes s’han omplert d’imatges de l’activitat amb l’etiqueta #tracjove.

La sortida està emmarcada dintre dels respectius plans anuals de joventut dels quatre municipis i del Consell Comarcal del Tarragonès, en el context d’un treball en xarxa interinstitucional que es du a terme des de l’any 2009.

 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?