Notícies

17/02/2018

Exhaurides les entrades per al concert de Paco Ibáñez a Altafulla


A falta d’una setmana per al concert de Paco Ibáñez a Altafulla, ja s’han exhaurit les entrades que s’havien posat a la venda superant així les 300 localitats al Casal La Violeta.

El cantautor valencià actuarà el proper diumenge 25 de febrer a les 19h de la tarda i farà un repàs a la seva extensa carrera musical. Paco Ibáñez és un referent de la cançó en castellà i tota una icona del compromís polític i social. En el seu repertori ofereix dosis d’amor i llibertat, sense oblidar la lluita contra la violència i la injustícia. La universalitat del seu missatge, que obté dels versos de grans poetes espanyols d’entre els segles XIII i XXI, arriba als temps actuals. Uns anhels de la classe treballadora que tornaran a aflorar al municipi del Baix Gaià.

En la 23a edició del Baranasants, el projecte cultural de cançó d’autor manté l’aposta per descentralitzar la seva programació i teixir aliances i col·laboracions amb pobles i ciutats de fora l’àrea metropolitana de Barcelona. D’aquesta manera, Altafulla hi participa per setè any consecutiu, i ha programat dos concerts al Casal La Violeta, el de Paco Ibáñez; i el de Rusó Sala & Sakapatú, que actuaran el 8 d’abril, també a les 19h.

 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?