Notícies

07/02/2018

Tot a punt per donar el tret de sortida als actes de Carnaval 2018


Les regidories de Cultura i Festes ja ho tenen tot apunt per al Carnaval 2018 d’Altafulla. El programa contempla quatre actes principals com l’Arribada de Sa Majestat Carnestoles (dijous 8 de febrer, a les 20:15h); la Rua de Carnaval (dissabte 10 de febrer, a les 21:30h); la Rua de Carnaval per a grans i petits i la Guerra del Confeti (diumenge 11 de febrer, a les 17:30h), i l’enterrament de la sardina (dimecres 14 de febrer, a les 20h).

En aquesta edició hi prendran part un total de quatre carrosses i tres comparses. Demà dijous, Sa Majestat el rei Carnestoltes serà l’encarregat de donar el tret de sortida a les festes amb el tradicional pregó, a càrrec d’un dels grups participants. Estarà acompanyat per la batucada Engrescats i els Gegants d’Altafulla que aniran des del casal La Violeta fins a la plaça del Pou. Després del pregó, hi haurà la degustació de truita i beguda per 1€. Els homes que vinguin disfressats de dona i les dones que vinguin disfressades d'home, la degustació els sortirà gratuïta.

El programa

Dijous 8 de febrer, 20.15 h.
ARRIBADA DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES
Des del casal La Violeta fins a la plaça del Pou amb la batucada ENGRESCATS i els Gegants d'Altafulla. A la plaça del Pou podreu escoltar el pregó del Rei Carnestoltes i a continuació, degustació de truita i beguda per 1€. Els homes que vinguin disfressats de dona i les dones que vinguin disfressades d'home, la degustació els sortirà gratis!

Dissabte 10 de febrer, 21.30 h, plaça de la Portalada
RUA DE CARNAVAL
La rua començarà a la plaça Portalada i anirà pels carrers del poble fins a la Violeta, on tindrà lloc el Ball de Carnaval amb el DJ Gabriel, que s'allargarà fins a la matinada.

Diumenge 11 de febrer, 17.30 h, plaça de la Portalada
RUA DE CARNAVAL
Rua de Carnaval per a grans i petits, des de la plaça Portalada fins a la plaça del Pou, on es farà la guerra del confeti i l'espectacle infantil i familiar de carnaval CONFETTI EXPRESS.

Dimecres 14 de febrer, 20.00 h.
ENTERRAMENT DE LA SARDINA
Acomiadarem el Carnestoltes i enterrarem la sardina amb els Diables Petits i Grans d'Altafulla, des de la Violeta fins a les escoles Teresa Manero. Degustació d'arengada o llonganissa i beguda per 1,50€.

Descarrega't els itineraris de les rues

 
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?