Notícies

07/02/2018

L’Ajuntament d’Altafulla aprova el projecte bàsic de remodelació del Casal La Violeta amb un pressupost de 897.000 euros


Es tracta d’una de les inversions cabdals per Altafulla per aquest 2018, que es finançarà en part pel romanent de tresoreria positiu un cop es conegui la liquidació del Pressupost del 2017 de l’Ajuntament el proper mes de març. El projecte bàsic i executiu de la remodelació del Casal La Violeta, aprovat pel Ple d’Altafulla, passa per convertir la sala en un auditori amb cadires fixes.

La proposta, dissenyada per EDDAB Arquitectura SLP, contempla una superfície útil, tal i com es pot veure en la imatge, de 504,95 m2, i on es preveu diferents actuacions que passen principalment per la substitució de tota la coberta, l’aïllament tèrmic extern que permeti mantenir la temperatura interior, la intervenció sobre l’estructura existent per millorar els espais interiors, la millora dels accessos, la reforma total i l’ampliació dels lavabos d’acord amb la normativa vigent, la reforma dels vestidors, la millora i l’increment de l’equipament tècnic, la millora dels acabats, paviments i revestiments i l’adquisició d’equipaments per als diferents usos.

El projecte, de 830 pàgines, detalla concretament totes les actuacions, el material a utilitzar i tot l’equipament nou amb què comptarà la Violeta. Així, s’hi instal·laran un total de 295 seients fixats mecànicament al paviment, que serà vinílic heterogeni d’aïllament acústic; es col·locaran nous lavabos distribuïts en dones, homes i per a persones amb mobilitat reduïda, amb una suma total de 8 vàters i 5 urinaris, i d’altres elements, i un ampli equipament tecnològic de so, llum i audiovisual. El pressupost total de les obres s’eleva fins als 897.652,54 € amb l’IVA inclòs. Tot el projecte es pot consultar a l’Ajuntament d’Altafulla, amb cita prèvia al departament d’Urbanisme.

Descarregueu el projecte bàsic per plantes


 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?