Notícies

25/01/2018

La Brigada Municipal d’Altafulla resol més de 200 instàncies per incidències a la via pública durant l’any 2017


La Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla ha resolt durant l’any 2017 més de 200 instàncies per incidències a la via pública. D’aquestes, més de 140 corresponen a incidències i informes de la Policia Local d’Altafulla, mentre que més de 60 han estat demandes de la ciutadania que, un cop resoltes, han estat contestades pel regidor corresponent de l’àrea, o bé, mitjançant el web municipal (www.altafulla.cat) i les xarxes socials de l’Ajuntament, ja sigui Twitter o Facebook.

Aquestes incidències han estat gestionades per una mitjana de 16 treballadors i treballadores municipals (hi ha una plantilla fixa de 23) que, a banda d’atendre-les, han continuat desenvolupant treballs per al bon manteniment de places, parcs i carrers, centres educatius, instal·lacions esportives i municipals, i contribuint també en l’organització de festes, fires i actes públics del municipi.

En el marc d’aquests treballs destaquen la pintura i senyalització de carrers i places, guals particulars, manteniment i millora de parcs infantils com ara la plaça dels Vents i la plaça Martí Royo; la renovació de voreres de la via pública al Barri Marítim, als Munts, i a la Ronda, entre d’altres.

També destaquen les obres d’adequació i millora als edificis públics com als col·legis La Portalada i El Roquissar, les llars d’infants municipals Francesc Blanch i Hort de Pau, el consultori mèdic, la Biblioteca, l’Escola de Música i d’Adults, el Casal La Violeta, el Museu d’Altafulla, el Centre Obert i el d’Entitats, el Punt d’Informació Juvenil, l’Escola Aldara, el Pavelló Municipal d’Esports, i l’estadi municipal Joan Pijuan.

En aquest apartat, cal remarcar també la feina de les sis treballadores de neteja diària que atenen els centres educatius i altres espais municipals com l’Ajuntament, l’Escola de Música, entre d’altres; els dos bidells de les escoles La Portalada i El Roquissar, així com també les tres persones fixes que vetllen per al bon manteniment de les instal·lacions del camp de futbol i el Pavelló.

Un gruix important del temps esmerçat per la Brigada Municipal l’ocupa l’organització i logística de les fires, festes i actes públics, ja siguin organitzades des de les regidories com des de les entitats que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que en són més d’una quarantena. Moltes d’elles han estat concentrades en els mesos d’estiu, comptant de juny a setembre, on aquest any passat van ser ateses per una mitjana de 17 treballadors i treballadores municipals.

Com a darrer punt, cal destacar que els treballs de la Brigada Municipal també responen al manteniment de parcs i jardins, amb les corresponents feines de poda, reg i replantació d’arbres i plantes; la neteja viària de tot el poble, des del Barri Marítim fins a Brises del Mar; el condicionament dels serveis a la platja, amb la instal·lació de passarel·les de fusta, dutxes i lavabos, i papereres, i el servei de transport adaptat per a la gent gran, així com el servei de repartiment del menjar a domicili. 

 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?