Notícies

23/01/2018

ATECA i l'Ajuntament fan entrega dels premis de la campanya "Un Nadal de Regal"


Aquesta és la fotografia de família dels guanyadors i les guanyadores de la campanya "Un Nadal de Regal", promoguda per l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) amb el suport de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Altafulla, des del 15 de desembre fins al 6 de gener.

L’entrega dels premis va tenir lloc ahir al vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Altafulla. L'objectiu de la campanya “Un Nadal de Regal” era fomentar la compra dels regals de Nadal i Reis en el comerç local del municipi, i es va complir amb èxit. El president d’ATECA, Josep Maria Lloret, n’ha destacat l’elevada participació, així com la satisfacció dels comerciants, que van registrar un major nombre de vendes respecte altres anys.

Es van lliurar una vintena de premis, gentilesa dels comerços participants, i d’una àmplia varietat, com ara sortides de cap de setmana en allotjaments d’Altafulla, dinars o sopars en restaurants, productes de cosmètica, o complements de moda, entre d’altres. Ara, l’entitat ja treballa en la I Taula de Treball del Baix Gaià que vol impulsar la patronal PIMEC Comerç Tarragona.

Alcaldes, regidors, i el teixit associatiu del territori es reuniran properament per traslladar a la Generalitat les necessitats del comerç local, una iniciativa que neix arran de la I Trobada Empresarial d’Altafulla (TEA) i en què el municipi hi tindrà un paper rellevant. Es tracta d’una iniciativa pionera a la demarcació en què la patronal catalana convidarà els mitjans de comunicació per tal deixar-ne constància i traslladar la iniciativa a altres punts del territori. 

 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?