Notícies

18/01/2018

S'obre el termini per presentar la sol·licitud per participar en el Carnaval 2018 d'Altafulla


Quatre carrosses i tres comparcses participaran en el Carnaval 2018 d'Altafulla. La celebració amb més disbauxa d'Altafulla donarà el tret de sortida el Dijous Gras 8 de febrer amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes, que anirà en processó des del Casal La Violeta fins a la plaça del Pou on, com és habitual, llegirà el tradicional pregó, presentarà el concurs de truites per donar pas a tota una setmana de gresca.

Les rues es mantindran dissabte a la nit, amb sortida des la plaça La Portalada i arribada al Casal La Violeta; i diumenge a la tarda amb el mateix recorregut. Aquest darrer, acabarà amb la guerra de confeti i un espectacle infantil.

El punt i final al Carnaval serà Dimecres de Cendra amb l’enterrament de la sardina. Els Diables Grans i Petits tornaran a ser els encarregats d’encendre el foc i encetar el temps de Quaresma.

Per a aquelles persones i entitats que estigueu interessats en participar-hi com a comparsa o carrossa, heu de fer arribar aquest formulari per correu electrònic a mriambau@altafulla.altanet.org. La data límit és el divendres 26 de gener de 2018.

Consulteu les bases de participació

  


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?