Notícies

29/12/2017

Josep Manchó i Miquel i Francesc Tribaldo, guanyadors del 6è Concurs de Pessebres d’Altafulla


El 6è Concurs de Pessebres d’Altafulla ja té guanyadors. Josep Manchó torna a endur-se el Premi Artístic, mentre que Miquel i Francesc Tribaldo s’estrenen amb el Premi Popular.

Aquest dimarts a la tarda, el jurat ha visitat casa per casa els retaules inscrits per fer-ne una valoració i posar nota als treballs. Ara, un cop fet públic el veredicte, només resta pendent el lliurament de premis, que tindrà lloc el dia 2 de gener a les 18h en el marc del Parc de Nadal que hi haurà instal·lat al Poliesportiu Municipal.

Els guanyadors en categoria Adult rebran un val per a dues persones valorat en 50 euros per dinar al restaurant La Volta. Els nens i nenes que han participat en la categoria Infantil –no competitiva- seran obsequiats amb un petit reconeixement. Aquest dimarts durant la visita del jurat ja han rebut una bossa de llaminadures.

Enguany, hi han pres part una desena de participants -5 en categoria Adults, i altres 5 en categoria Infantil. Els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 6 de gener.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?