Notícies

14/12/20107

L’empresa Estudios y Contratas Sílvicolas SL s’encarregarà del servei de poda d’arbrat públic d’Altafulla


Estudios y Contratas Sílvicolas SL serà l’empresa que s’encarregarà a partir d’ara del servei de poda de l’arbrat públic d’Altafulla després que fos la companyia que més punts ha sumat en el concurs públic d’adjudicació que es va iniciar el passat mes de setembre.

L’adjudicació del contracte a l’empresa és per un import total de 32.709,90 € amb l’IVA inclòs, amb el desglossament de 27.032,98 € com a pressupost net, i 5.676,92 € en concepte de l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) al tipus del 21%.

En el concurs públic s’hi van presentar un total de tres empreses on Estudios y Contratas Sílvicolas SL va aconseguir 10 punts, per davant de la segona empresa concursant, L’Agulla Construcció i Serveis de Paisatge SL, que va sumar 8,57 punts, i la darrera, Joan Maria Vidal Mateu, que en va sumar un total de 8,44 punts.

ECOSIL, Estudios y Contratas Sílvicolas és una empresa dedicada a la realització de serveis forestals i execució d'obres de tipus mediambiental i paisatgístic. Originàriament de la Rioja, compta amb una llarga experiència arreu de l’Estat, i disposa d’un equip disciplinat format per enginyers i professionals dintre de l'agronomia forestal i del medi ambient, complementat per una àmplia maquinària especialitzada per oferir aquest servei.

 

 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?