Notícies

26/10/2017

La mitjana de la renda per càpita bruta a Altafulla és de 32.686 euros


La mitjana de la renda per càpita bruta a Altafulla és de 32.686 euros. El municipi es troba en el lloc número 66 del total estatal. Dels 5.034 habitants que té Altafulla, un 54,07 per cent fan la declaració de la renda. Són dades publicades per l'Agència Tributària aquesta setmana on s'indica la declaració mitjana dels municipis de més de 1.000 habitants.

La distribució de la riquesa a l’Estat es divideix per demarcacions i comunitats autònomes. Deu dels 20 municipis amb les rendes més baixes es troben a Extremadura. Mentre que els 10 primers es troben tots repartits entre les demarcacions de Barcelona i Madrid.

Madrid és el territori que té una renda per càpita més elevada amb una mitjana de 33.000 euros i Extremadura, la més baixa amb 19.000 euros. A Catalunya és de 28.800 i es troba en quarta posició per darrera de Madrid, Ceuta i Melilla. En el tram inferior es troben, a més d'Extremadura, Castella La Manxa, Andalusia i Múrcia. Totes elles, amb una mitjana inferior als 22.000 euros.

En el conjunt espanyol, les dades de l'Agència Tributària revelen que la renda bruta mitjana va arribar el 2015 els 25.582 euros el que suposa una pujada del 3,1% respecte a les dades de 2014. Això sense comptar el País Basc i Navarra, que tenen un sistema de recaptació propis i de la qual no recauen en el sistema tributari de l'Estat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?