Notícies

26/10/2017

La Policia Local d’Altafulla ja disposa dels dos nous vehicles per a la seva flota després que signessin a l’agost el contracte de rènting


La Policia Local d’Altafulla ja compta amb els dos vehicles tot terreny Nissan Quashqai 1.6 DCI 4×4 I per al servei de la Policia, que substitueixen a dos dels turismes antics amb què disposa la flota.

L’adquisició es va realitzar el passat mes d’agost per sistema de rènting al Banc BBVA per la quantitat de 49.270,56 € per quatre anys un d’ells, i l’altre vehicle amb kit de detinguts per 57.478,08 € per quatre anys també.

El rènting de vehicles policials és un producte molt beneficiós per als ajuntaments, mitjançant la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis, ja que suposa que les seves flotes de vehicles policials, que estan constantment en els carrers, es troben modernitzades amb una antiguitat mai superior als quatre anys.

Els vehicles estan dotats amb l’últim equipament policial com el Puente Legent de 30 mòduls de Led. A més, un dels vehicles posseeix el Kit de detinguts complet i homologat per la DGT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?