Notícies

06/10/2017

Lliuren els diplomes de Semàfor Verd a les escoles La Portalada i el Roquissar d'Altafulla en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura


L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, han lliurat aquest matí els diplomes de la iniciativa “A peu al cole” en el marc dels reconeixements Semàfor Verd i el premi “Caminant a l’escola”. Aquest projecte està inclòs dintre del programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que pretén promoure entre els més petits un ús més racional del cotxe o substituir-lo per altres sistemes de transport alternatiu.

Aquella classe que acumula un major nombre de nens i nenes que han arribat a l’escola caminant, en bicicleta o en patinet, es premia amb un “semàfor verd”. La classe de 5è B ha repetit enguany el guardó com ja va fer l’any passat. De la mateixa manera, repeteix la classe de 6è de Primària del col·legi El Roquissar, tal i com es va produir l’any passat.

Els alumnes d’ambdós centres han estat obsequiats amb una bossa gimsac de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura “Mobilitza’t amb un aire net”, una llanterna de led frontal, un braçalet refractari fluorescent i un joc de lletres. El programa es va desenvolupar del 16 al 22 de setembre, i, més enllà d’aquesta iniciativa, també es va organitzar la “Cursa de Transports”, una “Bicicletada Popular”, una “Caminada Saludable Nocturna”, i diverses sortides dels centres educatius amb la Policia Local.

Aquest ha estat el setè any consecutiu que hi pren part l’Ajuntament d’Altafulla. La voluntat és aconseguir una major conscienciació social de la ciutadania envers la necessitat d’una nova mobilitat urbana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?