Notícies

21/09/2017

Nou Dimarts Emprenedor amb "La transformació del sector del càmping: innovació o oblit"


En un entorn eminentment turístic, i amb predomini del sector en la nostra economia, el costum és conviure amb establiments de càmping que formen part de la nostra realitat més immediata. El sector del càmping és gairebé més reconegut a l’estranger que a casa, i no som conscients de la qualitat, varietat i oferta que tenim al nostre voltant. El gust pel contacte amb la natura, la relació entre persones, però sobretot la tendència a buscar la llibertat durant les nostres vacances ha fet que un dels clàssics del turisme hagi hagut de reinventar-se per adequar la oferta a públic més heterogeni, oferir serveis en demanda, i competir per destacar en un entorn cada cop més massificat d’ofertes.

Amb un format planer i interactiu, hem volgut asseure al voltant d’una taula experts i professionals que ens acostaran a la realitat d’un dels pilars del turisme, les noves tendències, els nous processos, les històries d’èxit... Pretenem que us inspireu, apreneu, us deixeu seduir i veieu una de les principals fortaleses del vostre municipi des d’un prisma diferent. I que abraceu expressions com glamping, càmping-resort, eco càmping, càmping rural... ja que han vingut per quedar-se.

Convidats a la taula rodona:

  • Mireia Sans, co-directora Camping Prades Park
  • Manel Basquens, gerent Camping Els Prats Village
  • Joan Anton: director d’Allotjament del grup Sangulí-Cambrils Park Resort i Futbol Salou
  • Berta Cabré: presidenta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre

Modera: Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme de la URV i directora del postgrau Innovació en la gestió de càmpings i resorts.

Lloc: Sala d’actes – Ajuntament d’Altafulla (Plaça del Pou, 1)

Inscripcions
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?