Notícies

20/09/2017

L’Ajuntament d’Altafulla presenta la VI Jornada de Comunicació Local 2.0 amb el títol “Camí cap a un govern digital”


L’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla i Altafulla Ràdio han presentat aquest matí, a la sala Ambar de l’Altafulla Mar Hotel, la 6a Jornada de Comunicació Local 2.0 que porta per títol “Camí cap a un govern digital”. L’acte ha comptat amb la presència del delegat de l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament, Francesc Farré; el director de la Jornada de Comunicació Local, Jordi Salvat, i el responsable tècnic de l’Àrea de Mitjans de Comunicació, Albert Jansà.

El director de la Jornada, Jordi Salvat, ha destacat l’interès que desperta la trobada d’entre els professionals del sector en una nova edició que “se centrarà en conèixer i debatre els processos de digitalització a les administracions públiques i les diferents aplicacions pràctiques en el seu dia a dia”. Per fer-ho, es comptarà amb especialistes i tècnics de diversos àmbits de l’administració. Tot i que la jornada està dirigida especialment a professionals de la comunicació, tècnics d’administracions públiques, responsables polítics i estudiants, també està obert a la resta de la ciutadania.

Com a ponents destaquen Jordi Urbea, director general de OgilvyOne a Barcelona, que protagonitzarà una ponència sobre la transformació de l'administració, i en com governar ciutadans digitals; i Eduard Gil, professor UOC – Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya, que posarà damunt la taula el debat com el big data i la intel·ligència artificial poden transformar el sector públic.

Per la seva banda, Francesc Farré, delegat de l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament, ha qualificat la jornada “com un espai d’interès on debatre de comunicació amb diferents professionals del sector i intercanviar experiències”.

La jornada també inclou dues taules rodones amb experiències de diferents professionals del sector, experts i tecnoantropòlegs. Com en l’anterior edició, hi ha la possibilitat de participar-hi en dues modalitats: tota la jornada on s’inclou l’esmorzar i el dinar (40€); i la modalitat en què es participa durant el matí i inclou l’esmorzar (20€). Les inscripcions ja estan obertes al correu electrònic comloc.altafulla@gmail.com.

Enllaç programa

Enllaç bloc
 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?