Notícies

06/06/2017

Mazoni tancarà la programació del festival Altacústic 2017 d’Altafulla


Tretze grups i bandes de música independent i emergents en un espai exclusiu considerat conjunt històric-artístic per la Generalitat de Catalunya com és la Vila Closa d’Altafulla. Això és l’aparador de la quarta edició de l’Altacústic 2017 (www.altacustic.cat), el Festival de Música Independent d’Altafulla que se celebrarà enguany els dies 20, 21 i 22 de juliol.


L’escenari de la plaça de l’Església ha estat l’escollit per presentar l’edició d’enguany que ha anat a càrrec del director artístic de la mostra, Kike Colmenar, acompanyat de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; la regidora de Cultura, Montse Castellarnau; el responsable de la plataforma internacional Gigmit a l’Estat espanyol, Sascha Siebenmorgen, i un dels artistes participants Jay Lem’on, que avui ha interpretat dues peces que sonaran en aquesta edició.


El director artístic de l’Altacústic, Kike Colmenar, ha destacat la col·laboració amb Gigmit, ja que a partir d’aquesta plataforma “es van rebre més de 500 propostes musicals d’arreu d’Europa, de les quals se n’han escollit tres perquè actuïn a l’Altacústic”. I ha afegit: “Aquest interès és un termòmetre per demostrar l’interès que hi ha entres els grups per participar en aquest festival, i també la gran feina que fa Gigmit a l’hora de posar en contacte a artistes, programadors i agents culturals de tot Europa”.


Com a novetat enguany, tal i com ha assenyalat la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, “s’ha fet una redistribució dels escenaris que quedaran en la plaça del Pou, la plaça de l’Església i les escales de la Placeta” amb l’objectiu d’encabir l’increment de públic que s’ha produït respecte les tres anteriors edicions.


Pel que fa a l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha remarcat especialment “la qualitat” del festival que “va en la línia del que vol fomentar l’Ajuntament quant als esdeveniments de petit format i de qualitat amb l’aposta de grups emergents i consolidats, sense buscar l’objectiu d’omplir els carrers i les places d’Altafulla”.


L’horari dels concerts serà a partir de les 20h i tindran l’entrada lliure. El festival està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, el patrocini d’Estrella Damm, i la col·laboració de Gigmit i Illenc. Aquest darrer és fruit de què tres de les bandes que actuen també a l’Altacústic són provinents de les Illes Balears. El pressupost de la mostra és d’uns 15.000 €. Al web del festival www.altacustic.cat ja es pot veure tota la programació.

Accedeix a l'espot promocional


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?