Notícies

25/05/2017

La Pallissa de l’Era del Senyor acollirà a partir del 2 de juny quatre representacions de l’espectacle “DIOS.La Comedia”


Eugenia González La Rosa, actriu i productora altafullenca, presenta, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Altafulla, que encapçala l’edil, Montse Castellarnau, el seu nou espectacle "DIOS.La Comedia" a la Pallissa de l’Era del Senyor (Camí de l'Ermita, 10). Seran un total de quatre representacions que tindran lloc, a les 21h, els divendres 2, 9 i 16 de juny, i el dissabte dia 17.


DIOS, una comèdia metafísica i trapella que pretén demostrar (o no) l'existència de Déu en les nostres vides. Angoixa, mambo i alegria interpretats per una actriu tot terreny que domina amb passió l'escenari. És pur entusiasme.


Una dramaturga/directora/actriu que posa al descobert la seva ànima i que interpreta, canta, balla i gaudeix interactuant amb el públic i convertint-lo en partícip de la trama. Un èxit de crítica i públic que sedueix pel ritme trepidant, el seu humor hilarant i l'extraordinària interpretació de Eugenia González La Rosa.


El preu de l’entrada és de 10€, i es pot adquirir a la taquilla, una hora abans de la funció. També es poden fer reserves a eugenia@eugeniagonzalez.com


Veure tràiler

Visitar la pàgina de l'artista

 


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?